Μπουρούσης σε Διαμαντίδη: Έλα να παίξουμε μαζί για ένα χρόνο

Μπουρούσης σε Διαμαντίδη: Έλα να παίξουμε μαζί για ένα χρόνο

Ο Γιάννης Μπουρούσης κάλεσε στον Δημήτρη Διαμαντίδη να επιστρέψει στη δράση όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα του ΣΚΑΪ. «Θυμάμαι την τάπα του στον Άκερ», τόνισε.

Άτυχο θεωρεί τον εαυτό του που δεν πρόλαβε να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπουρούσης.

[ads2]

«Αν το καλοσκεφτείς, όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, εκείνος σταμάτησε. Είχε έρθει στην προπόνηση να μας δει και του είπα ‘άντε, φόρα τη φανέλα να παίξουμε έναν ακόμη χρόνο’», τόνισε στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα του ΣΚΑΪ.

«Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του. Ό,τι και να πω έχει δείξει την αξία του εμπράκτως, τι άνθρωπος και χαρακτήρας είναι. Θα ήθελα να μείνει κοντά στο μπάσκετ, όπως και άλλα παιδιά που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα», πρόσθεσε.

Όσο για το ποια στιγμή της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη θυμάται, ο Καρδιτσιώτης σέντερ ξεχώρισε μία που βίωσε σαν αντίπαλος. «Θυμάμαι την τάπα του στον Άκερ. Ήμουν από πίσω», είπε για τη φάση του τρίτου τελικού των «αιωνίων» το 2007.

Φυσικά δεν ξεχνά και την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 2005 μαζί του. «Ήμουν 21 ετών και φόρεσα χρυσό μετάλλιο, ενώ πριν λίγο καιρό ήμουν στην Καρδίτσα», ανέφερε.

Όσο για το τουρνουά «Diamonds are Forever» προς τιμήν του Διαμαντίδη, είπε: «Θα είναι σαν Final Four με τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως όσους έχουν προσφέρει τους τιμά», ενώ έκλεισε με ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Κατ’ αρχάς να έρθουν να χειροκροτήσουν τον Διαμαντίδη και από εκεί και πέρα να έρθουν να μας στηρίξουν, γιατί τους έχουμε χρειαζόμαστε. Είναι η βοήθεια της ομάδας».

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση θα μεταδοθεί στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα το επόμενο Σάββατο (12:00).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News