"Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

"Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

[ads]

Μετά την επικράτηση επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Κυψέλη, Χρήστος Μπέλος και Πέπε Γκοζάλεζ μίλησαν στο Στέλιο Σαϊπά για λογαριασμό του newspao.gr.

[ads2]

Χρήστος Μπέλος:

Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα το πρώτο σετ σήμερα, κυρίως στην επίθεση αλλά κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει μια εύκολη νίκη: “Ξεκινήσαμε άσχημα γενικά όχι μόνο στην επίθεση το παιχνίδι όμως το θετικό είναι πως καταφέραμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ουσιαστικά δεν μας απείλησε σήμερα. Και το πρώτο σετ χάθηκε από δικά μας λάθη, από εκεί και πέρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα ώστε να μπούμε πιο δυνατά στα παιχνίδια και να δείξουμε τι διεκδικούμε πραγματικά”.

Πιστεύεις πως η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά φέτος; Υπάρχει και το Λιγκ Καπ που αποτελεί μια διοργάνωση που η ομάδα ίσως να μπορεί να την κερδίσει: “Το Λιγκ Καπ είναι μια διοργάνωση που είναι τον Ιανουάριο, αυτό είναι σε βάθος χρόνου, τώρα έχουμε μία ευκαιρία δύο εβδομάδων μπροστά μας, και με την ένταξη των τραυματιών, και κερδίζοντας αυτό το χρόνο να δείξουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Θεωρώ πως η ομάδα είναι φτιαγμένη φέτος για να κάνει κάποια πράγματα παραπάνω αλλά πέρα από τα λόγια αυτά πρέπει να τα αποδεικνύουμε και στο γήπεδο”.

Πέπε Γκονζάλεζ:

Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα το πρώτο σετ σήμερα, κυρίως στην επίθεση αλλά κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει μια εύκολη νίκη: ” Στο πρώτο σετ, κάναμε πολλά και εύκολα λάθη, στη συνέχεια μιλήσαμε στον πάγκο και είπαμε πως πρέπει να κρατάμε καλά και τις “χαλασμένες” μπάλες, δυναμώσαμε το μπλοκ και την άμυνά μας και σταδιακά ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε το ματς”.

Πόσο μακριά πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει τη φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός: ” Πιστεύω πως διαθέτουμε το υλικό, πρέπει όμως να δουλέψουμε περισσότερο. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός δεν έχουν μόνο μεγάλο όνομα αλλά και καλές ομάδες και κάθε χρόνο παλεύουν για το πρωτάθλημα αλλά εμείς θέλουμε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή. Προς το παρόν πιστεύω πως σίγουρα μπορούμε να είμαστε στην τετράδα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News