Μπορεί να προκριθεί στον τελικό

Μπορεί να προκριθεί στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με μειονέκτημα έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volleyleague, στο δρόμο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης (6/4) με 3-2 του Φοίνικα Σύρου στην Κυψέλη και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με μειονέκτημα έδρας.

Οι “πράσινοι” έχουν νικήσει δύο φορές τη φετινή σεζόν τον “Δικέφαλο του Βορρά”, τόσο στην Κυψέλη όσο και στην Πυλαία. Ουσιαστικά, τους… έχει πάρει τον “αέρα” το “τριφύλλι”.

Βέβαια, αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και χρίζουν διαφορετικής προσέγγισης από αυτά της κανονικής διάρκειας. Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ προέρχεται από αλλαγή προπονητή, έφυγε ο Καλμαζίδης ήρθε ο Ελγκέτα, και συνήθως τέτοιες αλλαγές επιφέρουν θετικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει τραυματισμένο τον “μαέστρο” του, Θάνο Μαρούλη, ο οποίος εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό και παίζει “σφίγγοντας” τα δόντια. Σίγουρα, αν δεν καλυτερέψει το πρόβλημα του Μαρούλη, θα είναι δύσκολο καθώς ο έτερος πασαδόρος, Ίωνας Ρεζκ δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ενώ σε καμία περίπτωση δεν έχει την ποιότητα του πρώτου πασαδόρου των “πρασίνων”.

Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες και οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, θα κάνουν τα πάντα ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό μετά από έξι και πλέον χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News