«Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Ντεμέτρις Νίκολς»!

«Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Ντεμέτρις Νίκολς»!

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ανδρέας Πιστιόλης, «σκιαγράφησε» τον Αμερικανό… στάζοντας μέλι, τόσο για τον αγωνιστικό όσο και τον… εξωαγωνιστικό χαρακτήρα του!

Αναλυτικά, είπε στην Πράσινη: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και μια σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση 3 όσο και στη θέση 4. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι εξαιρετικός αμυντικός, ενώ στην επίθεση έχει πάρα πολύ καλό σουτ.

[ads2]

Από τη στιγμή που η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods έχει πολύ καλούς δημιουργούς, τότε θα τους εκμεταλλευτεί σίγουρα. Δεν είναι ο παίκτης που θα βγει μπροστά για να σου βάλει 20 πόντους. Αλλά είναι ο παίκτης που κάθε βράδυ θα ανταποκριθεί απόλυτα στον ρόλο που θα του δώσει ο προπονητής του. Είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Θα πάει στο γήπεδο μια ώρα πριν την προπόνηση και θα φύγει μια ώρα μετά το τέλος της».

Για τον χαρακτήρα του, τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Οικογενειάρχης με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν πρόκειται να ξεφύγει, δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Είναι απολύτως συγκεντρωμένος στο μπάσκετ, στο επάγγελμά του και λόγω της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας που τον διέπει, κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθάει τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται».

Τέλος, για τους λόγους, που, παρότι τον θεωρούν με τον Ιτούδη πολύ καλό αθλητή, αποχώρησε από την ομάδα, δήλωσε: «Εμείς στην ΤΣΣΚΑ έχουμε ένα πλάνο: Να προσπαθούμε να αποκτούμε όποιον ταλαντούχο Ρώσο παίκτη υπάρχει στην αγορά. Κάναμε μια σπουδαία μεταγραφή με τον Σέμεν Αντόνοφ και όπως είναι φυσιολογικό, θέλουμε να του δώσουμε ευκαιρίες. Με τον Νίκολς στην ομάδα δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρώ πως ο Νίκολς θα συνέχιζε κανονικά και για τρίτη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News