Μπορεί να φέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό ο Τριανταφυλλόπουλος

Μπορεί να φέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό ο Τριανταφυλλόπουλος

Εισροές στα ταμεία του μπορεί να δει ο Παναθηναϊκό από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο…

Ο 24χρονος αμυντικός αποχώρησε από το τριφύλλι όσο βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας ο Αντρέα Στραματσόνι, αφού δεν κατάφερε να του αποδείξει την αξία του.

Πλέον ο Τριανταφυλλόπουλος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “hitc.com” οι Κάρντιφ και Μπέρμιγχαμ ενδιαφέρονται για την περίπτωση του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού, κάτι που μπορεί να αποφέρει λεφτά και στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι μπορεί να άφησαν τον Τριανταφυλλόπουλο να αποχωρήσει ως ελεύθερος, όμως κράτησαν ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%, κάτι που μπορεί να βοηθήσει πολύ τον σύλλογο σε περίπτωση που ο Αστέρας πουλήσει τον παίκτη τον Γενάρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News