ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Bohemians - PAOK

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Μποέμιανς – ΠΑΟΚ: Να απλοποιήσει τον επαναληπτικό στη Θεσσαλονίκη θέλει ο ΠΑΟΚ!

Να νικήσει και ουσιαστικά να καθαρίσει από τον πρώτο αγώνα  την υπόθεση πρόκριση θέλει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που φιλοξενείται από την Μποέμιανς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς (3/8 – 21.45).

Bohemians – PAOK Live Streaming

Σε άκρως διαφορετικές συνθήκες από τον καύσωνα στην Ελλάδα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Αυτό στο πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Γιατί στην Ιρλανδία όπου βρίσκεται για το ματς με την Μποέμιανς βρήκε θερμοκρασία 18 βαθμών κελσίου!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα, με τον δικέφαλο του Βορρά να μπαίνει στο παιχνίδι με επιθετική φιλοσοφία. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν αν είναι αυτοί που θα ελέγχουν τον ρυθμό. Σκοπός τους να είναι εκεί που θα ανοίξουν πρώτοι το σκορ. Η πιθανότητα νίκης του ΠΑΟΚ στην έδρα της Μποέμιανς με προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο έχει απόδοση 2.62. προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ Live Streaming

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΠΑΟΚ ζωντανά

Η Ιρλανδική ομάδα για να φτάσει ως εδώ πέρασε δύο φάσεις στα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς. Αρχικά η Μποέμιανς απέκλεισε την Στιάρναν με 1-1 εκτός έδρας και 3-0 στην έδρα της. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ντουτελάνζ με δύο νίκες 0-1 εκτός και 3-0 εντός έδρας.

Αν ο  ΠΑΟΚ νικήσει την Μποέμιανς και σημειωθούν τουλάχιστον 2 γκολ έχει απόδοση 2.10. Ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει προϊστορία σε φιλικά ή επίσημα ματς!Παναθηναικος μεταγραφες

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΠΑΟΚ

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News