Μποχωρίδης: «Έχουμε το υλικό για να πετύχουμε κάτι μεγάλο»

Δύσκολα άλλη μεταγραφή

Η χρονιά που έρχεται δεν θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα μόνο για τον Εξάστερο, αλλά και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος θέλει να ξορκίσει τους δαίμονες και την κακοτυχία που τον κράτησαν πίσω όλα αυτά τα χρόνια!

Ο Μπόχω σε συνέντευξή του στο panathinaikos24.gr μίλησε για όλους και για όλα, υποσχόμενος πώς φέτος θα είναι η δική του χρονιά.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πέρσι είχα μια ατυχία, έναν σοβαρό τραυματισμό που με κράτησε πολύ πίσω και ουσιαστικά έχασα ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς», αναφέρει σχετικά ενώ για τη σεζόν που ξεκινάει ελπίζει σε… υγεία και όλα θα πάνε καλά «Για μένα τώρα ξεκινάει κάτι καινούργιο, θέλω να είμαι υγιής, να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε όλοι μαζί καλά. Είμαι αισιόδοξος».

«Οι προσθήκες είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαν να γίνουν, όλα τα παιδιά που ήρθαν είναι έτοιμα να βοηθήσουν, για να φτιάξουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από μας εξαρτάται, να δεθούμε, να γίνουμε ομάδα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί και θα το κάνουμε».

«Η αποχώρηση του Δημήτρη είναι κάτι πολύ παράξενο και ειδικά για όσους τον είχαμε συμπαίκτη. Το γεγονός πως δεν είναι εδώ μαζί μας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, σίγουρα δεν είναι κάτι καλό, αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε, πρέπει να προχωρήσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα για τη μετά-Διαμαντίδη εποχή»

Η νέα Ευρωλίγκα αναμένεται επίπονη, απαιτητική και ο 22χρονος γκαρντ δείχνει το γνωρίζει αυτό και δίνει τις κατάλληλες συμβουλές… «Το έχουμε όλοι στο μυαλό μας, ξεκινάει ένας «Γολγοθάς αγώνων», πρέπει ο καθένας να προσέχει τη ζωή του, να δίνει ότι καλύτερο στο γήπεδο, για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτό το επίπονο και δύσκολο σύστημα αγώνων».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, ο Μποχωρίδης μας συστήνει να κάνουμε υπομονή, τονίζοντας πως ξέρει ο κόουτς: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να μιλήσουμε για αγωνιστική φιλοσοφία, τώρα ξεκινάμε, θα βάλουμε τις βάσεις για μια νέα ομάδα, ο προπονητής μας είναι αυτός που θα μας καθοδηγήσει και θα μας δείξει τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία που θέλει και εμείς θα την εφαρμόσουμε στο γήπεδο».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News