Big deal για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση για τις προμελέτες του Α.Ο.»

Big deal για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Έκλεισε με σημαντικά αυξημένα έσοδα συμφωνία για τα επόμενα χρόνια με την Stoiximan που θα είναι ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα και μάλιστα προσαρμοσμένος στα χρώματα της ομάδας.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το deal με την κορυφαία ελληνική εταιρία αμιγώς διαδικτυακού στοιχηματισμού, Stoiximan είναι γεγονός και τις επόμενες ημέρες επίκεινται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Το πρώτο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη από τη νέα συμφωνία. Τα έσοδα θα είναι αυξημένα και οι πράσινοι θα εισπράξουν ένα ποσό που θα αποτελέσει ενίσχυση για τα ταμεία και κατ επέκταση το αγωνιστικό τμήμα και τη λειτουργία της ομάδας.

Αφετέρου, κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι ότι ο χορηγός Stoiximan θα είναι απόλστα προσαρμοσμένος στα χρώματα της ομάδας. Στην πράσινη φανέλα το λογότυπο του χορηγού θα είναι λευκό και στη λευκή θα είναι πράσινο. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται να γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News