Μπεργκ: "Σπίτι μας η Λεωφόρος"

Μπεργκ: "Σπίτι μας η Λεωφόρος"

Σπίτι του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τη Λεωφόρο ο Μάρκους Μπεργκ, στην τηλεοπτική γιορτή του τριφυλλιού στον ΣΚΑΪ. Ο Σουηδός φορ δήλωσε χαρούμενος στην Ελλάδα και… προσπάθησε -με αρκετή δυσκολία- να ξεχωρίσει τα αγαπημένα του γκολ στο Απόστολος Νικολαΐδης.

«Η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας, πάντα υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα. Εκεί γίνονται τα πράγματα δύσκολα για κάθε αντίπαλο, λατρεύω να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Είναι φανταστικά! Δεν θυμάμαι ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει εκεί, είναι τόσα πολλά! Αν έπρεπε να ξεχωρίσω, τότε θα έλεγα τα γκολ στα ημιτελικά Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, τα οποία μας οδήγησαν στον τελικό και μετά στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι πολύ όμορφο που θα γεννηθεί στην Ελλάδα το τρίτο παιδί μου. Θα είναι πανέμορφο αυτό…», τα λόγια του Μάρκους Μπεργκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News