Μπεργκ: «Δίκαιη νίκη»

Μπεργκ: «Δίκαιη νίκη»

Πρωταγωνιστής του «ντέρμπι αιωνίων» ήταν ο συνήθης ύποπτος, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός Killer των πρασίνων υποστήριξε ότι πήραν μία δίκαιη νίκη, ενώ τόνισε πως απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι από το ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεργκ

«Δίκαιη νίκη, είμαστε κάπως απογοητευμένοι επειδή δεν τελειώσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά, πιέσαμε ψηλά, μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα τέρματα. Ασφαλώς είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, ο προπονητής μας είχε ζητήσει να πιέσουμε ψηλά, να παίξουμε πίσω από τους αντίπαλους αμυντικούς. Το κάναμε καλά, είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε εντός έδρας και να κερδίζουμε. Υπάρχει πάντα αυτή η πίεση και θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας.

Το τελείωμα στο γκολ ήταν δύσκολο, σούταρα ψηλά και μου βγήκε καλό, είχα καθαρή σκέψη και αισιοδοξία ότι το σουτ εκείνο θα πάει προς το τέρμα, όπως και έγινε. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι γίνεται και μένουμε πίσω στο πρωτάθλημα, σίγουρα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς με τις μικρές ομάδες για να το διεκδικήσουμε. Έχουμε μείνει πίσω αλλά πιστεύω ότι θα μπούμε στα Play Offs, θα τα πάμε καλά εκεί και θα τελειώσουμε τη σεζόν με σχετική επιτυχία».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News