Μπεργκ... απ' τα παλιά

Μπεργκ... απ' τα παλιά

Παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα, ο Μάρκους Μπεργκ σκοράρει κατά ριπάς στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Για αρκετό καιρό, ο Σουηδός επιθετικός, ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Αυτό άλλαξε στον δεύτερο γύρο και πλέον θυμίζει τον γνωστό, καλό Μπεργκ απ’ τα παλιά.

Ο επιθετικός του Τριφυλλιού έχει σκοράρει 7 φορές στους 5 αγώνες που έχει δώσει η ομάδα στον δεύτερο γύρο. Στο μόνο ματς που δε σημείωσε κάποιο γκολ, ήταν αυτό της Λεωφόρου απέναντι στον Λεβαδειακό (0-0).

Ο δεύτερος γύρος της σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον παίκτη. Ήταν ο άνθρωπος που πήρε από το χέρι την ομάδα και την οδήγησε στη νίκη απέναντι στον Πλατανιά χάρη σε δύο δικά του προσωπικά τέρματα (2-1). Στις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες του Παναθηναϊκού απέναντι σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 και οι δύο αγώνες), ο Μπεργκ ήταν και πάλι ο άνθρωπος ο οποίος έβγαλε τα κάστανα απ’ τη φωτιά. Αποκορύφωμα, όμως ήταν η χθεσινή του εμφάνιση, καθώς πέτυχε χατ τρικ.

Η επιστροφή του στα τέρματα έχει αποδειχθεί καθοριστική, καθώς τα δικά του γκολ έχουν σώσει πολλούς βαθμούς για τους πράσινους.

Επιμέλεια: Διονύσης Δημητρόπουλος

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News