«Μπερδεύει τον Αλαφούζο με τον Μαρινάκη»

«Μπερδεύει τον Αλαφούζο με τον Μαρινάκη»

Επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγο μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού, με τις οποίες ισχυρίστηκε πως ο Γιάννης Αλαφούζος του είπε να κλείσει τη Θύρα 13.

Μετά τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιάννης Αλαφούζος του είχε πει πως πρέπει να κλείσει η Θύρα 13, δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τους «πράσινους».

[ads2]

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν, σχολίαζαν: «Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές.

Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News