Μπέλος: «Η παραμονή έχει ακόμα δρόμο»

Μπέλος: «Η παραμονή έχει ακόμα δρόμο»

Χαμηλά τον πήχη έβαλε ο Χρήστος Μπέλος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 3-2. Ο Έλληνας διαγώνιος τόνισε ότι ο δρόμος για την παραμονή είναι ακόμη μακρύς.

Διαβάστε παρακάτω:

«Όλοι περίμεναν πως θα ήμασταν οι χαμένοι σε αυτόν τον αγώνα αλλά αποδείξαμε πάλι πως η ομάδα έχει δυνατότητες και μεγάλη θέληση να πετύχει το στόχο της παραμονής. Η βοήθεια του κόσμου σήμερα ήταν σημαντική. Αναγνωρίζουν όλοι την προσπάθεια μας. Πιστέψαμε στη νίκη. Αυτοί οι δύο βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί στην προσπάθεια μας αλλά και στην ψυχολογία μας. Δεν είμαστε πολύ μακριά από τις άλλες ομάδες και ελπίζουμε».

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που βραβεύτηκε πριν τον αγώνα ως MVP της 18ης αγωνιστικής δήλωσε: «Η ομάδα έβγαλε ψυχή και πάθος. Δεν έπαιξα μόνο εγώ καλά. Ολη η ομάδα πήγε καλά. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα. Η παραμονή έχει ακόμα δρόμο. Αφιερώνω το έπαθλο στους συμπαίκτες μου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News