Μπάγερν - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και νίκη αυτή τη φορά…

Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε όλα τα αγωνιστικά προβλήματα επέδειξε σοβαρότητα, κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και την κόντραρε στα ίσια. Πρώτο δείγμα άκρως θετικό και για τον Μάριο Χεζόνια στο ντεμπούτο του.

Ο Κροάτης άσσος έβγαλε ένα τρομερό αγωνιστικό πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Όντετ Κάτας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Highlight οι δηλώσεις του μετά το ματς, οι οποίες σίγουρα σκόρπισαν χαμόγελα και ελπίδες ενόψει της νέας χρονιάς στις τάξεις των πρασίνων.

Επόμενη στάση Μόναχο για τον Εξάστερο, όπου απόψε (4/3, 21:30) αντιμετωπίζει την Μπάγερν. Στόχος η συνέχεια των καλών εμφανίσεων και αυτή τη φορά και ένα σπουδαίο διπλό.

Το Μπάγερν – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από το NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Άαρον Γουάιτ για Μπάγερν:

«Η Μπάγερν πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, καλά δουλεμένη από τον προπονητή της, που παίζει σκληρά. Είμαστε σε διπλή εβδομάδα και θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Παίξαμε μόλις χθες ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει γρήγορα να μάθουμε το πλάνο μας και να το εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Θα δούμε το βίντεο, θα ακούσουμε τους προπονητές μας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη».

Μπάγερν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Όσο για τα «κλειδιά» της νίκης, ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε ότι: «Θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα τους, να παίξουμε καλή άμυνα και να κινήσουμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News