Μπάγερν - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Με Φερέλ για το πρώτο «διπλό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζονται τα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (18/11, 21:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Στο αποκαρδιωτικό 2-8 ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Το «Τριφύλλι» έρχεται από 12 σερί εκτός έδρας ήττες και 4 διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πιο πρόσφατο… στραβοπάτημα αυτό στο Κάουνας, όπου ηττήθηκε από την ουραγό Ζαλγκίρις.

Απαραίτητη η αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού, που καλείται απόψε να δείξει ένα πολύ βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Τζάμπολ στο Μπάγερν – Παναθηναϊκός στις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά από το NovaSports Prime.

Μπάγερν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Η πιο μεγάλη στιγμή είναι η Ευρωλίγκα. Ήταν η πρώτη μου χρονιά. Πιστεύαμε ότι θα γίνεται για πάντα αυτό. Υπήρχαν τότε κάποια σημάδια στη σεζόν 2011/2012 ότι θα έχουμε θέματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν δεμένη ομάδα, είχε κορμό, είχε μία κουλτούρα που ξεκινούσε από τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ. Οι νέοι έπρεπε να μπουν σε αυτό το κλίμα.

Εκεί βοηθούσε ο Ομπράντοβιτς και οι πιο έμπειροι. Αυτό λείπει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Δεν κρατά έναν κορμό και αυτό δυσκολεύει στο να κάνεις μία μεγάλη επιτυχία». Αυτά σχολίασε ο Ίαν Βουγιούκας για τον φετινό Παναθηναϊκό και το τι λείπει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News