Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming | Baskonia - Olympiacos

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming

Μπασκόνια – Ολυμπιακος Live Streaming:

Δεύτερη σερί εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία. Αυτή τη φορά, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Baskonia – Olympiacos Live Streaming

Οι Πειραιώτες την Τετάρτη κοίταξαν στα μάτια τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το «ροζ φύλλο» αγώνα και ηττήθηκαν στο φινάλε με 75-67. Πλέον, μετά τις 4 σερί ήττες, όλες μέσα στο 2022, βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας (12-8) και η νίκη απέναντι στην Μπασκόνια μοιάζει με επιτακτική ανάγκη. Ουτώς ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες ακόμα και για την είσοδό τους στην οκτάδα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας επανεμφάνισαν για τρία δεκάλεπτα το καλό τους πρόσωπο. Αλλά στο τέταρτο λύγισαν στο σκληρό και γρήγορο παιχνίδι των Μαδριλένων.

«Κάναμε την προσπάθεια μας. Για 30 με 35 λεπτά ήμασταν μπροστά στο σκορ. Ήταν φυσιολογικό να επιστρέψει η Ρεάλ και να πιέσει στην άμυνα στα όρια του φάουλ. Ήταν παιχνίδι του ενός σουτ. Ήμασταν πίσω με 2 και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν τα καταφέραμε.  Τους επιτρέψαμε να πάρουν πολλά ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση. Για να κερδίσεις μία ομάδα που έχει τον Ταβάρες, θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας σε σχέση με αυτό που είχαμε εμείς σήμερα», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Euroleagur Live Streaming

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming

Η Μπασκόνια προέρχεται επίσης από τέσσερις σερί ήττες και έχει πέσει στη 16η θέση με ρεκόρ 7-15. Οι Βάσκοι την Τρίτη ηττήθηκαν από τη Ζενίτ (82-90) με τους Μπάλντγουιν και Γκεντράτιτς να παλεύουν για την ανατροπή και να σημειώσουν 16 και 14 πόντους αντίστοιχα. Η ομάδα του Σπαχια μπορεί να μην έχει βάσιμες ελπίδες για κάτι καλό στη διοργάνωση, όμως εντός έδρας (5-6) παλεύει όλα τα παιχνίδια με σκοπό ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Η παράδοση με γηπεδούχο την Μπασκόνια είναι σχεδόν μοιρασμένη. Ο Ολυμπιακός την τελευταία πενταετία μετράει δύο νίκες (90-95, 80-85) και τρεις ήττες εκ των οποίων οι δύο είναι διαδοχικές (πέρυσι 91-66 και τη σεζόν 19/20 με σκορ 82-66).  Συνολικά, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 25 νίκες έναντι 8 της Μπασκόνια σε σύνολο 33 αγώνων.Live Streaming ευρωλιγκα

Μπασκονια – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Μπασκονια – Ολυμπιακος

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News