Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση του Ναν στις ΗΠΑ πριν την επιστροφή (vid)

Ο Κέντρικ Ναν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούσε στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα για το επόμενο στάδιο.

Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση του Ναν στις ΗΠΑ πριν την επιστροφή (vid)

Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Κέντρικ Ναν, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα που ακολουθούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης στις ΗΠΑ και έκτοτε ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, με στόχο να μπορέσει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο διάστημα ο Ναν είχε αυξήσει σταδιακά τους ρυθμούς στις προπονήσεις του, δουλεύοντας σε μεγαλύτερη ένταση πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Σε σχετικό βίντεο από μία από τις τελευταίες προπονήσεις του στις ΗΠΑ, ο παίκτης του Παναθηναϊκού εμφανίζεται να συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του με αυξημένο βαθμό έντασης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr