Η τεράστια κίνηση Γιαννακόπουλου που ξεχώρισε στο Telekom Center Athens
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέτρεψε τον διαγωνισμό τριπόντων με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη σε μια σημαντική πράξη κοινωνικής προσφοράς, διπλασιάζοντας το ποσό της δωρεάς.
Ξεχωριστή στιγμή στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπουργκ αποτέλεσε ο διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.
Η δράση είχε από την αρχή φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το αρχικό έπαθλο των 50.000 ευρώ επρόκειτο να δοθεί σε ίδρυμα ή φορέα που θα επέλεγε ο νικητής.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο, αποφάσισε να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερη προσφορά, διπλασιάζοντας το ποσό στα 100.000 ευρώ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΑπό αυτά, 50.000 ευρώ θα διατεθούν στον Σύλλογο «Περπατώ», ενώ ακόμη 50.000 ευρώ θα δοθούν στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ