Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει καλέσει ξανά ελληνική ομάδα στο παρελθόν, αλλά...»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του ΠΑΟΚ στο 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και άφησε ανοιχτή την πόρτα και για άλλες ελληνικές ομάδες στο μέλλον.
Στην επιλογή του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στο 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της διοργάνωσης.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στην παρουσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να φέρει ελληνικό σύλλογο στο τουρνουά.
Παράλληλα, εξέφρασε την ευχή του να υπάρξουν και στο μέλλον περισσότερες ελληνικές συμμετοχές, υπό την προϋπόθεση ότι οι ομάδες θα διατηρούν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να παραμένει αντίστοιχα υψηλό και το επίπεδο της διοργάνωσης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Παναθηναϊκός έχει καλέσει ξανά ελληνική ομάδα στο παρελθόν, η οποία δεν ανταποκρίθηκε. Μεγάλη χαρά που έχουμε φέτος τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να έχουμε και άλλες στο μέλλον. Να κρατιούνται σε υψηλό επίπεδο, ώστε να είναι και το τουρνουά σε υψηλό επίπεδο».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ