Αποκαλυπτικός ο Γκραντ: Τι συνέβη με Ντουμπάι και Μπεσίκτας το καλοκαίρι
Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στον Μαρίνο Πρίντεζη και τη SportDay για τις προσεγγίσεις που δέχθηκε το καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό.
Για όσα συνέβησαν γύρω από το όνομά του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μίλησε ο Τζέριαν Γκραντ, επιβεβαιώνοντας ότι υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.
Ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στη SportDay και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Πρίντεζη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις επαφές που είχε με τη Ντουμπάι και την Μπεσίκτας.
Το όνομα του Γκραντ είχε συνδεθεί έντονα με τις δύο ομάδες μέσα στην offseason, με τη Ντουμπάι να κινείται γενικότερα πολύ δυναμικά στην αγορά και την Μπεσίκτας να εξετάζει επίσης την περίπτωσή του.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν προσεγγίσεις και συζητήσεις, χωρίς όμως αυτές να οδηγήσουν τελικά σε αλλαγή δεδομένων για το μέλλον του.
Ο Γκραντ επέλεξε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει πλέον δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή σχέση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Με πλησίασαν, είχαμε κάποιες συζητήσεις, αλλά είμαι εδώ. Είμαι εδώ και είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για μια μεγάλη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου, είναι το σπίτι μου. Είμαι εδώ 4 χρόνια και νιώθω υπέροχα και εγώ και η οικογένεια μου».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ασβεστάς: «Αυτή είναι η κατηγορία με την οποία κινδυνεύει ο Λιόλιος - Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς»
- «Εντάλματα σύλληψης και για Τσαρούχα, Παπαπέτρου - Όλα τα ονόματα»
- Γιαννακόπουλος: «Εκεί στον Πειραιά μούγκα ε; - Τα κλεμμένα πίσω»
- Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα πριν τη Μπασκόνια - Ποιος έμεινε εκτός
- Παναθηναϊκός: Η ατυχία του Ουναΐ και το πολύ χειρότερο σενάριο που αποφεύχθηκε