Ανυπομονεί ο Φρανσίσκο: «Σύντομα νέο σπίτι...»
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γαλλίας και ετοιμάζεται πλέον να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στους φίλους του «τριφυλλιού».
Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Γαλλίας, ο Σιλβέν Φρανσίσκο στρέφει πλέον την προσοχή του στον Παναθηναϊκό AKTOR και στην έναρξη της νέας σεζόν.
Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Μάλιστα, ο Φρανσίσκο φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους φίλους του «τριφυλλιού» μέσω του «Χ», εκφράζοντας την ανυπομονησία του για τη νέα σελίδα της καριέρας του: «Σύντομα νέο σπίτι, διαφορετική ομάδα, ίδιοι στόχοι και ίδιο χρώμα».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔείτε παρακάτω:
Now soon New Home,different Team Same Goals and Same Color ☘️
— Sylvain Francisco (@S_CISCO_2) August 30, 2026
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ