Ομπράντοβιτς και Καραγκούνης μαζί – Η ατάκα που συνόδευσε τη φωτογραφία
Δύο πρόσωπα που έχουν γράψει ξεχωριστές σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στην Κροατία και απαθανάτισαν τη στιγμή.
Μια ξεχωριστή «πράσινη» συνάντηση σημειώθηκε στο Σπλιτ της Κροατίας, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Γιώργο Καραγκούνη να βρίσκονται στο ίδιο μέρος.
Ο Σέρβος τεχνικός απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, ενώ στην κροατική πόλη βρέθηκε και ο άλλοτε αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί, με τον Γιώργο Καραγκούνη να μοιράζεται το στιγμιότυπο μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΗ λεζάντα που επέλεξε ήταν χαρακτηριστική και είχε σαφή αναφορά στις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Πολλά ευρωπαϊκά μαζεμένα…».
Δείτε παρακατω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι για πλούσια παιδιά» – Αιχμές για Ολυμπιακό και μήνυμα στο NBA
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Μία θέση πραγματικά «παίζεται» πριν τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπόνα, Μπάσι και το «παράθυρο» του NBA»
- Η… ανοιχτή πόρτα του Παναθηναϊκού στο ΝΒΑ με όρους!
- Χέιζ-Ντέιβις: «Άλλοι περνούν πραγματικά δύσκολα - Η δική μου δουλειά είναι να μου φωνάζει ο Ζέλικο για δύο ώρες και μετά να πηγαίνω σπίτι»