Γιαννακόπουλος: «Σου αρέσω; Τέλεια! Δεν σου αρέσω; Μπλοκ!»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε τη φιλοσοφία που ακολουθεί στα social media, τονίζοντας ότι δεν προσπαθεί να παρουσιάσει μία διαφορετική εικόνα από αυτή που πραγματικά είναι.
Στη διαδικτυακή του παρουσία και στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τα social media αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στους EuroInsiders.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου συχνά μοιράζεται σκέψεις, στιγμές της καθημερινότητάς του αλλά και τοποθετήσεις γύρω από τον Παναθηναϊκό.
Όταν ρωτήθηκε πόσο κοντά βρίσκεται ο πραγματικός του χαρακτήρας στην εικόνα που παρουσιάζει μέσα από τα social media, απάντησε: «Μπορείς να το απαντήσεις μόνος σου».
Στη συνέχεια εξήγησε ότι αντιμετωπίζει με σαρκασμό ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό και πως δεν αισθάνεται την ανάγκη να κρύψει πράγματα από όσα επιλέγει να δημοσιοποιεί:
«Δεν παιζουμε στο μπιγκ μπραδερ. ειμαι σαρκαστικός με τον εαυτό μου. Αν είσαι καλά με εσένα μπροστά στον καθρέφτη σου, δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις πλάκα με τον εαυτό σου. Δεν ντρέπομαι για τίποτα απο οσα ποστάρω, από όσα αφήνω να βγουν προς τα εξω. Σου αρέσω; τέλεια! δεν σου αρεσω; μπλοκ!
Θα ακούσω μουσική ειτε χάσουμε είτε νικήσουμε. Βλέπω ανθρώπους να δείχνουν με το δάχτυλο και λένε όσα λένε αλλά δεν σκέφτονται μήπως το κάνω κι εγώ αυτό προτού δείξω με το δάχτυλο.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση