Γιαννακόπουλος: Το σχόλιο για τους διαιτητές του Game 5

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε πριν από το τζάμπολ του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στέλνοντας μήνυμα για την ατμόσφαιρα και τη διαιτησία.

Γιαννακόπουλος: Το σχόλιο για τους διαιτητές του Game 5

Ο πέμπτος τελικός της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ είχε ήδη φορτισμένο κλίμα πριν από το τζάμπολ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει την πρώτη του ανάρτηση ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε:

«Δεν θα πάρω θέση, ούτε τίποτα. Εγώ το μόνο που θα πω είναι, ότι όταν μια ομάδα έχει τόσα έντονα παράπονα. Έχει φτάσει να είναι τόσο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Θεωρητικά σέβεσαι και τις δύο πλευρές και δεν πάς τινάξεις κάτι. Αυτό θα έκανε κάποιος που θέλει το καλό του μπάσκετ».

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, βάζοντας στο επίκεντρο τη διαιτησία του αγώνα και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να αποτελέσει ευκαιρία για μια απόλυτα δίκαιη παρουσία μέσα στο παρκέ.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Βέβαια για να είμαι δικαίος. Πάντα υπάρχει και το σενάριο, για μένα είναι η καλύτερη, αν έκανε κάποια λάθη ή δεν έκανε δεν ξέρω. Εδώ είναι η ευκαιρία, να ξαναδείτε ότι είναι η καλύτερη, να πάιξει και να σφυρίξε απόλυτα δίκαια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr