Γιαννακόπουλος: «Παναγιώτη και Γιώργο, πώς θα νιώσετε αν»...
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθύνθηκε στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βάζοντας στο επίκεντρο την ατμόσφαιρα ενόψει ΟΑΚΑ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μετά το Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στέλνοντας μήνυμα προς τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στάθηκε στο κλίμα που υπήρξε στο ΣΕΦ, αλλά και σε αυτό που μπορεί να διαμορφωθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, όταν η σειρά των τελικών θα συνεχιστεί με το Game 4.
Η τοποθέτησή του είχε ξεκάθαρη αναφορά στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον ίδιο να βάζει στο τραπέζι το πώς θα αισθάνονταν σε μια αντίστοιχη κατάσταση, αν βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ και άκουγαν ένα ολόκληρο γήπεδο να στρέφεται λεκτικά κατά των δικών τους παιδιών.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε χαρακτηριστικά:
«Παναγιώτη και Γιώργο, πώς θα νιώσετε αν έρθετε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη και ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει τα δικά σας τα παιδιά που ελπίζω και να μη γίνει κιόλας έτσι… και να μην είμαι εκεί να μπορέσω να το σταματήσω; Γιατί εσείς εκεί είσαστε και τώρα και την άλλη φορά… Πώς θα νιώσετε; Θα νιώσετε καλά; Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να απαντήσετε.»
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Nos Stop, οι επόμενες μεταγραφές - Εξελίξεις και στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Γιαννακόπουλου για τα ρόστερ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
- Εξετάζει Μπεκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επίθεσης
- «Διαλέγει μπακ ο Νίστρουπ - Σενάριο για Μέλε στον Παναθηναϊκό»
- Γάτας: «Πιθανή έκπληξη με Έλληνα αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό»