Η πρώτη αντίδραση του Γιαννακόπουλου μετά την ποινή - Τι είπε για Μπαρτζώκα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μέσω ανάρτησης τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των ποινών για όσα συνέβησαν γύρω από το Game 2 των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

O Γιαννακόπουλος ζητά τιμωρία του Μπαρτζώκα: «Ο βαθύπλουτος αριστερός με γλώσσα πεζοδρομίου του λιμανιού»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα και πρόστιμο, ενώ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα υπήρξε πρόστιμο και αυστηρή έγγραφη επίπληξη.

Μετά τις αποφάσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας τόσο τη δική του ποινή όσο και την απόφαση για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ενα μηνα το φουλ που ζηταγα στη Βαλεθια.

Ενα μηνα και η τεχνικη που ζηταγα στον Μπαρτζωκα.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ειδικα η ποινη η δευτερη ειναι δικαιη αλλα πρεπει να ειμαι ο μονος ιδιοκτητης που του απαγορευεται να δει την ομαδα του στην τελικη ευθεια οπου οι συνολικοι κοποι κρινονται.

Και ολα αυτα διοτι κανεις δεν θελει/μπορει να στεναχωρησει τον ψηλο με αποτελεσμα να ξεφευγω του επιτρεπτου μπας και γλυτωσω το 100-0 κατα και παιξω 70-30».

LIVE ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Green Room με τον Βαγγέλη Νεραντζιά στο NEWSPAO!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr