Μαθητής βγήκε από τις πανελλήνιες και... έγραψε: «Ο Ολυμπιακός σταμάτησε να εκτελεί βολές;»
Ο Παναθηναϊκός και ο πρώτος τελικός με τον Ολυμπιακό βρέθηκαν με απρόσμενο τρόπο στις Πανελλήνιες, μέσα από μια ατάκα μαθητή που σχολιάστηκε έντονα.
Ένα διαφορετικό στιγμιότυπο με… άρωμα τελικών της Basket League ήρθε μετά το τέλος εξέτασης στις Πανελλήνιες, όταν μαθητής αποφάσισε να συνδέσει την εμπειρία του με όσα έγιναν στο Game 1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Το θέμα είχε φυσικά χιουμοριστικό χαρακτήρα, όμως η ατάκα του μαθητή δεν άργησε να κυκλοφορήσει στα social media, καθώς παρέπεμπε στη μεγάλη διαφορά των βολών στον πρώτο τελικό, εκεί όπου το 29-5 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής σύνδεσης, ο μαθητής πήρε τον λόγο και έκλεισε την τοποθέτησή του με μια ερώτηση που έφερε ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριμένο στατιστικό του ντέρμπι.
«Έχω να κάνω μια ερώτηση και μια δήλωση. Ο Ολυμπιακός πόσες βολές, βαράει ακόμα; Είναι κάποιος παίκτης και βαράει ακόμα;»
Η ατάκα έγινε αμέσως αντικείμενο σχολιασμού, καθώς συνδύασε το κλίμα των Πανελληνίων με την μπασκετική επικαιρότητα και την ένταση που υπάρχει γύρω από τη σειρά των τελικών.
Δείτε παρακάτω:
@destinyslottygirl Αθλητική Κυριακή #f #fyp #olympiakosbc #olympiakos #tvclips ♬ πρωτότυπος ήχος – DestinyStarGirl
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε