Γιαννακόπουλος: «Γι΄αυτό έφυγα από το ΟΑΚΑ - Επιτρέπεται αυτό που κάνει ο Μπαρτζώκας; Έλα ρε Αμάν, Αμάν!»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε ξανά μέσω Instagram όσα έγιναν στο Game 2 του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, βάζοντας στο κάδρο τη διαιτησία και τη συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη νίκη που χρειαζόταν απέναντι στον Ολυμπιακό, επικράτησε με 68-58 στο Game 2 των τελικών της Stoiximan GBL και έφερε τη σειρά στο 1-1.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε νέο σχόλιο μέσω Instagram, εστιάζοντας στη διαιτησία του αγώνα, αλλά και σε στιγμές που αφορούσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε, μεταξύ άλλων, σε φάσεις που θεωρεί πως προκάλεσαν αντιδράσεις, στην επικοινωνία του προπονητή του Ολυμπιακού με τον Θεωνά, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ, κάνοντας ξανά αναφορά στις βολές και στην εικόνα του Game 1.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
«Σηκώθηκα κι έφυγα γιατί, με αυτά που βλέπω… Στους 12 από τους 15 πόντους, με το ανύπαρκτο φάουλ στον Μήτογλου, έτσι; Σε ποιον μιλάει (σ.σ. ο Μπαρτζώκας); Στον Θεωνά, ε; Αυτό επιτρέπεται; Και συνεχίζει! Αλλά δεν ακούει ο Θεωνάς, ε; Τίποτα δεν ακούει ο Θεωνάς. Με 9 παίκτες τη Ρεάλ και βρίζει, και γελάει όλη η Ευρώπη… Με 29-5 βολές, το 1-0 που έπρεπε να είναι 0-1 με 15 πόντους διαφορά… Αυτά που είδαμε σήμερα… Έλα ρε Αμάν, αμάν!»
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο