Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-58
Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του Game 2 των τελικών της Stoiximan GBL.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:
Του είπα του Χέιζ-Ντέιβις ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα βρήκε το ρυθμό του και ήταν ο κορυφαίος παίκτης μας, ενώ πήραμε βοήθειες και από τον πάγκο μας, όπως για παράδειγμα ο Τολιόπουλος, ο οποίος ήταν εξαιρετικός.
Παίξαμε εξαιρετική άμυνα από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς έχοντας διπλό πόλο. Να σταματήσουμε τον Φουρνιέ με τα ελεύθερα σουτ και τον Μιλουτίνοφ στη ρακέτα και τα καταφέραμε.
Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα και αυτοί οι τελικοί κρίνονται στις λεπτομέρειες ανεξαρτήτου έδρας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στο ΣΕΦ, όπως και αυτοί. Ο πιο έξυπνος θα κερδίσει.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε