Έσπασε τα κοντέρ σε τηλεθέαση ο τελικός των 29-5 βολών!
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο επίκεντρο ενός τελικού που άναψε μεγάλη συζήτηση για τη διαιτησία, την ώρα που η ΕΡΤ2 κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.
Ο πρώτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς το παιχνίδι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για τη διαιτησία και παράλληλα έφερε πολύ υψηλή τηλεθέαση στην ΕΡΤ2.
Η αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε με νίκη του Ολυμπιακού, κράτησε μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού μπροστά στις οθόνες, με τα ποσοστά να ανεβαίνουν αισθητά και την κρατική τηλεόραση να περνά στην κορυφή της βραδινής ζώνης.
Το ντέρμπι των «αιωνίων» είχε ένταση, μεγάλη συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών και έντονο απόηχο, ειδικά από την πλευρά του Παναθηναϊκού, με τη διαφορά στις βολές και συνολικά την εικόνα της διαιτησίας να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Σε επίπεδο τηλεθέασης, ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σημείωσε μέσο όρο 24,5% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω όλα τα υπόλοιπα προγράμματα της βραδιάς.
Μάλιστα, στο τέταρτο 22:30 – 22:45 η μετάδοση έφτασε μέχρι το 27,8%, δείχνοντας το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου για τον πρώτο τελικό της σειράς και όσα συνέβησαν στο παρκέ του ΣΕΦ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠίσω από το μεγάλο ντέρμπι ακολούθησε το «Μπαμπά σ’ αγαπώ» με 16,9%, ενώ ο «Άγιος Έρωτας» κατέγραψε 14,8% και το MasterChef κινήθηκε στο 11,9%.
Το «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» σημείωσε 11,6%, η «Γη της Ελιάς» 9,1%, το «Έχω παιδιά» 8,2%, ενώ το Grand Hotel βρέθηκε στο 6,7%.
Χαμηλότερα κινήθηκαν τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» με 6,5%, το «Μια νύχτα μόνο» με 6%, το «Από Ήλιο σε Ήλιο» με 3,1% και το «Παιδί» με 2,4%.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρίντεζης Blog: Ετσι έκλεισε το deal με Φαλ, αυτά θα δώσει στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η πρόταση για Γιένσεν και οι εναλλακτικές αν χαλάσει το deal
- Παναθηναϊκός: Ανοιχτές... εκπλήξεις στα στόπερ μετά τον Γεντβάι
- Παναθηναϊκός: Αυτό απομένει για τη ΒΟΜΒΑ με Ντε Φράι
- Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι απολαβές του Μουσταφά Φαλ στο Τριφύλλι