Oπαδοί του Ολυμπιακού: «Εμετικό σφύριγμα, τους σφάξαμε»
Ο Παναθηναϊκός έφυγε από το Game 1 με έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ενώ σχόλια φίλων του Ολυμπιακού στα social media στάθηκαν επίσης στη φάση του Φουρνιέ και στη διαφορά των βολών.
Το Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις, με τη συζήτηση γύρω από τη διαιτησία να παραμένει στο επίκεντρο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 82-76.
Το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας αφορά τη μεγάλη διαφορά στις βολές, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εκτέλεσαν 29, ενώ οι πράσινοι μόλις 5, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές.
Οι αντιδράσεις δεν περιορίστηκαν μόνο στην πλευρά του Παναθηναϊκού, καθώς φίλοι του Ολυμπιακού σχολίασαν επίσης όσα είδαν στο φινάλε του πρώτου τελικού.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη φάση με τον Εβάν Φουρνιέ, όταν δόθηκε φάουλ υπέρ του Γάλλου στα 45,5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, σε ένα σημείο όπου το παιχνίδι ήταν ακόμα ανοιχτό και το σκορ στο 75-73.
Το συγκεκριμένο σφύριγμα προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τον Παναθηναϊκό, ενώ, όπως καταγράφεται, σχόλια φίλων του Ολυμπιακού στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ και στο red duckling στάθηκαν με πολύ σκληρές εκφράσεις στη διαιτητική απόφαση.
Μεταξύ άλλων, υπήρξαν σχόλια που έκαναν λόγο για «εμετικό σφύριγμα», για «ντροπή», για «σφαγή» και για «επίδειξη δύναμης», με το 29-5 στις βολές να αποτελεί το στοιχείο που κυριάρχησε στη συζήτηση μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν έκανε προθέρμανση στο γήπεδο της Ραπίντ - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός με Ραπίντ - Με τους νέους αριθμούς οι «πράσινοι»
- Παναθηναϊκός: «Δεν έχει τελειώσει του Φαν Ντρόγκελεν - Η εκτίμηση των πρασίνων για Τραμπζονσπόρ»
- Παναθηναϊκός: «Στο κόλπο η Ρεάλ για Μπρόζοβιτς - Οικονομική υπέρβαση για Πελεγκρίνι»
- Τα δεδομένα για γκαρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις με Τολιόπουλο