Metrosport: «Ο ΠΑΟΚ λύγισε με κόντρα διαιτησία - Απαράδεκτη η ΕΡΤ»

Εφημερίδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε στη… διαιτησία του πρώτου ημιτελικού, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Metrosport: «Ο ΠΑΟΚ λύγισε με κόντρα διαιτησία - Απαράδεκτη η ΕΡΤ»

Η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Basket League είχε συνέχεια και εκτός παρκέ, καθώς στη Θεσσαλονίκη ασχολούνται με τη διαιτησία του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Metrosport κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ό,τι ήθελαν σφύριζαν», εστιάζοντας στα παράπονα που υπάρχουν από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τη διαιτητική αντιμετώπιση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Telekom Center Athens.

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται ειδική αναφορά σε φάση που, σύμφωνα με την εφημερίδα, τρίποντο μετατράπηκε σε δίποντο σε κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Η Metrosport στέκεται επίσης στη διαφορά των φάουλ και των βολών, παρουσιάζοντας τα νούμερα του αγώνα ως μέρος της κριτικής της. Συγκεκριμένα, γράφει για διαφορά δέκα φάουλ, 29-19, και για 13 περισσότερες βολές υπέρ του Παναθηναϊκού, 35-22, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζει ισορροπημένο.

Στο ίδιο πλαίσιο, από τη Θεσσαλονίκη καταγράφονται και παράπονα για την τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ, τόσο πριν από το παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: 

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΟΚ, ΟΡΘΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ «ΛΥΓΙΣΕ», ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΡΤ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ.

O,TI ΗΘΕΛΑΝ ΣΦΥΡΙΖΑΝ… ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΔΙΠΟΝΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΚΑ ΦΑΟΥΛ ΔΙΑΦΟΡΑ (29-19) ΚΑΙ 13 ΒΟΛΕΣ (35-22) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ.

Metrosport: «Ο ΠΑΟΚ λύγισε με κόντρα διαιτησία - Απαράδεκτη η ΕΡΤ»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr