Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (pic)
Η ατάκα του Ζαν Μοντέρο πριν από τη σειρά με τη Βαλένθια χρησιμοποιήθηκε ως έξτρα κίνητρο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR.
Η δήλωση του Ζαν Μοντέρο πριν από την έναρξη της σειράς με τον Παναθηναϊκό AKTOR δεν πέρασε απαρατήρητη από τους «πράσινους».
Η ατάκα του παίκτη της Βαλένθια για το ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει τον Παναθηναϊκό «6, 7 ακόμη και 8 φορές» έχει τοποθετηθεί στον τοίχο των αποδυτηρίων του Τριφυλλιού.
Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει πως στον Παναθηναϊκό AKTOR χρησιμοποίησαν τα λόγια του Μοντέρο ως έξτρα πηγή συγκέντρωσης και κινήτρου ενόψει των αγώνων των playoffs.
Η σειρά με τη Βαλένθια έχει αποκτήσει έντονο χαρακτήρα και η συγκεκριμένη λεπτομέρεια φανερώνει πως κάθε δήλωση και κάθε ατάκα μετράει σε μια τόσο κρίσιμη φάση της EuroLeague.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κάνει τη δουλειά του στο παρκέ, με την ατάκα του Μοντέρο να έχει πλέον τη δική της θέση στα αποδυτήρια της ομάδας.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα μάθετε πού έχω κάνει πρόταση μετά τους τελικούς»
- Υπερασπίστηκε τον Χέιζ-Ντέιβις ο Γιαννακόπουλος: «Ο πιο επαγγελματίας από όλους»
- Γιαννακόπουλος: Πήρε θέση για το μέλλον του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δύο αποχωρήσεις που ανοίγουν το δρόμο για μεταγραφή
- «Παναθηναϊκός για Μπενεντέτι»: Νέο μεταγραφικό σενάριο