Νέα αινιγματική ανάρτηση του Γιαννακόπουλου μετά τα όσα έγιναν στη Βαλένθια
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέο story μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στη Roig Arena, αφήνοντας αιχμές μέσα από ένα ιδιαίτερο μήνυμα.
Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σπουδαία νίκη από τη Βαλένθια, επικρατώντας 107-105 και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs της EuroLeague, όμως η βραδιά δεν έκλεισε μόνο με το αγωνιστικό σκέλος.
Το κλίμα παρέμεινε φορτισμένο και μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς ακολούθησαν αρκετές αντιδράσεις για όσα συνέβησαν εκτός παρκέ, ενώ στη συνέχεια ήρθαν και οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνεθ που έδωσαν νέα διάσταση στην ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα social media, επιλέγοντας αυτή τη φορά έναν πιο έμμεσο τρόπο για να τοποθετηθεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε story με περιεχόμενο που άφηνε σαφείς αιχμές, χωρίς όμως να μπει σε ευθεία ονομαστική αναφορά.
Στην ανάρτησή του έγραψε: «Σε ένα βιβλίο μυθοπλασίας που διάβαζα τις προάλλες σχετικά με το μπάσκετ, έπεσα πάνω σε ένα κεφάλαιο όπου ένας προπονητής ήταν εξαιρετικά ασεβής (για να το θέσω ευγενικά) απέναντι στον ιδιοκτήτη μιας άλλης ομάδας.
Τώρα, το εξαιρετικά “φανταστικό” μέρος είναι όταν αυτό συμβαίνει επειδή οι ιδιοκτήτες ενός άλλου συλλόγου, που μισούν και φθονούν τον ίδιο ιδιοκτήτη, έχουν δώσει μέρος του νέου σταδίου που χτίζει η κυβέρνηση γι’ αυτούς στην κόρη του προπονητή, η οποία συμμετέχει στο έργο του νέου σταδίου.
Σοβαρά άρρωστο σενάριο, αλλά βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί.
Το βιβλίο ονομάζεται τα καλά παλιά παιδιά. Θέλει κανείς να το διαβάσει;»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News