Πρόκληση στη Βαλένθια: Οπαδοί κρατούσαν φωτογραφία του Άταμαν που φαίνεται να κλαίει
Οι οπαδοί της Βαλένθια επιχείρησαν να στοχεύσουν τον Εργκίν Αταμάν πριν από το Game 2 με τον Παναθηναϊκό, με μια ξεκάθαρα προκλητική κίνηση στην εξέδρα.
Προκλητική εικόνα καταγράφηκε στο γήπεδο της Βαλένθια πριν από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό, με οπαδούς των γηπεδούχων να στρέφονται προς τον Εργκίν Αταμάν.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Συγκεκριμένα, φίλοι της ισπανικής ομάδας κρατούσαν φωτογραφία του προπονητή του Παναθηναϊκού, στην οποία εμφανίζεται να κλαίει, σε μια κίνηση που είχε ξεκάθαρο στόχο να τον πειράξει και να δημιουργήσει κλίμα στην εξέδρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από το τζάμπολ του Game 2, σε ένα ήδη φορτισμένο περιβάλλον λόγω της σημασίας που έχει η αναμέτρηση για τη συνέχεια της σειράς στα play-offs της EuroLeague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Κλείνει ο στόπερ κι ακολουθεί step-up στο «8» - Η αλήθεια για Στέιτζ (vid)
- Παναθηναϊκός - Γκρασχόπερς: Το σύνθημα-μήνυμα των οπαδών μετά τη λήξη (vid)
- Το «παιχνίδι τακτικής» του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν και Γένσεν (vid)
- Παναθηναϊκός: «Οι δύο Σκανδιναβοί που βρίσκονται στη λίστα Νίστρουπ»
- Γιαννακόπουλος σε Φουρνιέ: «Μάθε πρώτα την ιστορία και μετά έλα να μιλήσεις» (vids)