Χέιζ-Ντέιβις στην Ινδία: «Με κουβάλησαν τέσσερις άνδρες - Τους άφησα 400 δολάρια» (pic)
Το part 2 από την περιπέτειά του στην Ινδία ανέβασε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις στο λογαριασμό του στο Instagram.
Ο νέος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού Aktor «επέστρεψε» με νέο τσουνάμι… ιστοριών στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του μια ιδιαίτερη εμπειρία.
Συγκεκριμένα, τέσσερις άνδρες τον μετέφερα σε μια περίφημη σπηλιά και ζήτησαν μόλις 20 δολάρια. Εκείνος εμφανίστηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρος και τους άφησε 400 δολάρια.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:
«Αυτοί οι τύπου βγάζουν τα προς το ζην μεταφέροντας τουρίστες πάνω στο λόφο και γύρω από τις σπηλιές.
Φυσικά και μπορώ να περπατήσω, αλλά ο ξεναγός είπε ότι δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό, εκτός κι αν θέλω να υποστηρίξω τους ντόπιους και να τους βοηθήσω να κερδίσουν μια νέα ζωή. Είπα βέβαια, γιατί όχι.
Έτσι, τέσσερις άνδρες με μετέφεραν καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της περιοδείας σε σπηλιά (περίπου 2 ώρες με βαθμούς 40 βαθμούς Κελσίου) χρεώνοντας μόνο 20 δολάρια.
Τους έδωσα 400 δολάρια. Η ευθύνη της ευλογημένης ζωής μου είναι να ευλογήσω τους άλλους με αυτά που μου δόθηκαν.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Τέλειο σενάριο για τον Παναθηναϊκό, αυτή η αντίπαλος στα πλέι οφ»
- Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πλάνο… επόμενης μέρας μέσω story (vid)
- «Η ομάδα που θέλει για αντίπαλο ο Αταμάν στα πλέι οφ»
- Έντολή Λαφόν στον ατζέντη του: Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό!
- Γιαννακόπουλος: Το σχόλιο για την ανακοίνωση της Θύρας 13 (pic)
