«Μακάμπι για Σορτς, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά...»

Στο μεταγραφικό «κάδρο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως βρίσκεται ο Τι Τζέι Σορτς σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι μέσω ανάρτησής του στο X.

«Μακάμπι για Σορτς, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά...»

Όπως αναφέρεται, η ομάδα του Ισραήλ έχει στη λίστα της τον Αμερικανό γκαρντ και εξετάζει προσεκτικά την κατάστασή του ενόψει της νέας σεζόν. Η περίπτωση του Σορτς φαίνεται να συγκεντρώνει ενδιαφέρον, με τους επόμενους μήνες να θεωρούνται καθοριστικοί για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο 28χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι του 2025 και έχει διάρκεια δύο ετών. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ακόμη ένας χρόνος συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, η φετινή του παρουσία δεν έχει φτάσει τα επίπεδα της προηγούμενης σεζόν, όταν είχε εντυπωσιάσει με τη φανέλα της Παρί και είχε βρεθεί ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο MVP της EuroLeague.

Στη φετινή σεζόν, ο Σορτς καταγράφει 7,9 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο, σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που επηρεάζει και τον συνολικό του ρόλο στο rotation.

Το ενδιαφέρον της Μακάμπι, πάντως, δείχνει πως το όνομά του παραμένει ελκυστικό στην αγορά, με το καλοκαίρι να αναμένεται «καυτό» γύρω από την περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr