Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικες και 2 εκ. στον Ναν - 1000 ευρώ ο Ντόρσεϊ»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το τέλος του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, σχολίασε με ειρωνικό τρόπο όσα εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι και ειδικά στη φάση με τον Κέντρικ Ναν και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε με ειρωνική διάθεση για όσα είδαμε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στρέφοντας το βλέμμα του τόσο στις εξελίξεις του αγώνα όσο και στη φάση που έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κέντρικ Ναν και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να σχολιάσει δημόσια τα όσα συνέβησαν, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διαχείριση της κατάστασης και για όσα μπορεί να ακολουθήσουν σε επίπεδο τιμωριών μετά το παιχνίδι.
Η ακριβής ανάρτηση ήταν η εξής: «Πρωταπριλιατικο! 32 αγωνιστικες και 2 εκ στον Ναν …4 αγωνες κεκλεισμενων η ομαδα και μια μερα νηστικος ο Φρι 3 φορες να πει συγνωμη και 1000 ευρω ο Ντόρσεϊ».
Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Απάντησε σε Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
- Χείμαρρος Αταμάν στη συν. Τύπου: «Κωμωδία! Παίζαμε κόντρα και σε τρεις διαιτητές!»
- Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικες και 2 εκ. στον Ναν - 1000 ευρώ ο Ντόρσεϊ»
- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Αποβολή για Ναν στην πρόκληση του Ντόρσεϊ! (vid)
- Με Γιαννακόπουλο το Χάποελ - Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία!