Δεν συμπληρώνει 12άδα ο Παναθηναϊκός - Ποιοί μένουν εκτός με τον Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Stoiximan GBL, με το ιατρικό δελτίο να έχει γεμίσει και τη διαχείριση του ρόστερ να περνά σε πρώτο πλάνο.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει στο ντέρμπι της Δευτέρας (30/3, 19:00) απέναντι στον Ολυμπιακό με εντελώς διαφορετική αφετηρία από αυτή που θα ήθελε.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στην EuroLeague, όμως πριν από το τζάμπολ της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL το βλέμμα πηγαίνει κυρίως στις απουσίες και όχι μόνο στο ίδιο το παιχνίδι.
Τα προβλήματα είναι πολλά και αγγίζουν βασικά κομμάτια του rotation. Ο Τζέριαν Γκραντ είναι εκτός με ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του αριστερού χεριού, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έχει θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ συνεχίζει να μένει έξω λόγω φλεγμονής στον άκρο πόδα του δεξιού ποδιού.
Στο ίδιο κάδρο μπήκαν και άλλα δύο σημαντικά ονόματα. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει κανονικά, ενώ ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή γάμπα.
Με αυτά τα δεδομένα, το βασικό για τον Παναθηναϊκό AKTOR δεν είναι απλώς να κρατήσει την αγωνιστική του εικόνα σε καλό επίπεδο. Το πρώτο ζητούμενο είναι να περάσει το ντέρμπι χωρίς νέο πρόβλημα, σε μια περίοδο που η EuroLeague μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της και το επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού είναι ήδη μπροστά, στις 2 Απριλίου απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σόφια.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δεν συμπληρώνει 12άδα ο Παναθηναϊκός - Ποιοί μένουν εκτός με τον Ολυμπιακό
- Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Αβδάλα στο πρωτάθλημα
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα με ΠΑΟΚ, αναλυτικά οι ώρες και μέρες στα πλέι οφ
- Θέλει παίκτη από Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός, εμπλοκή του ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός δανεικοί: Οι δύο που αποχωρούν, τα δεδομένα με Λημνιό