Γιάννης Μπουρούσης για τον Χουάντσο και το νοσοκομείο: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην παίξει» (vid)
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μονακό έπαιξε με πόνους στο στομάχι σφίγγοντας κυριολεκτικά τα δόντια του.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Μονακό σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια στην Euroleague με τη νίκη να είναι για εκείνον μονόδρομος.
Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήθελε να χάσει με τίποτα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος παρά τους πόνους που είχε στο στομάχι του, έσφιξε τα δόντια του κι έδωσε κανονικά το παρών στην αναμέτρηση.
Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τη συγκεκριμένη απόφαση του Ισπανού forward στην «EuroLeague by Night» λέγοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση ο Χουάντσο να χάσει ένα τόσο κομβικής σημασίας παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Δεν υπήρχε περίπτωση παίκτης να δείξει από τη στιγμή που μπαίνει μέσα στο γήπεδο ότι πονάει το στομάχι του ή το πόδι του. Είναι αυτά τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να τα καταλάβει, να τα νιώσει πως ο παίκτης, ο επαγγελματίας παίκτης, σφίγγει τα δόντια και μπαίνει μέσα και παίζει ρισκάροντας για την υγεία του. Όπως σήμερα μπορεί να είναι κάτι, χτύπα ξύλο, να μην είναι κάτι σοβαρό, να είναι μία ίωση αλλά παρ’ όλα αυτά παίρνει ένα ρίσκο γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. Θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, πονάνε την ομάδα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια ή τα λεφτά. Χύνουν κάθε μέρα ιδρώτα και ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιες στιγμές».
Δείτε το βίντεο:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Χουάντσο - Ο λόγος
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό
- Γκαμπίγια Καραμπινάιτε: Ποια είναι η ξανθιά φίλαθλος από το Παναθηναϊκός-Μονακό (pics)
- Αταμάν: «Πρώτα ο Ολυμπιακός...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μονακό 107-97