Παναθηναϊκός: O Γκραντ δείχνει το χτυπημένο του δάχτυλο, τα μηνύματα στήριξης (vid)
Ο Τζέριαν Γκραντ παραμένει στο επίκεντρο στον Παναθηναϊκό AKTOR, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χέρι και έχει φέρει αβεβαιότητα γύρω από την άμεση επιστροφή του.
Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Ντουμπάι και από εκείνο το σημείο η κατάστασή του παρακολουθείται καθημερινά.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού, με αποτέλεσμα να φορά ήδη ειδικό νάρθηκα.
Η συμμετοχή του στα παιχνίδια που ακολουθούν παραμένει ανοιχτή και όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αντιδράσει τις επόμενες ημέρες.
Το ενδιαφέρον γύρω από την κατάσταση του παίκτη μεγάλωσε ακόμη περισσότερο μέσα από ανάρτηση της συζύγου του, Έμιλι, η οποία έδειξε τον Γκραντ με τον προστατευτικό νάρθηκα και έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης. Μέσα από το story της φάνηκε η προσπάθεια να κρατηθεί ο ίδιος σε καλή ψυχολογία παρά τον τραυματισμό.
Η ίδια έγραψε: «Πολύς κόσμος στέλνει την αγάπη και τις ευχές του. Ναι, ο Τζέριαν υπέστη κάταγμα στο δάκτυλο και θα είναι εκτός για λίγο. Αλλά χαμογελά, πάμε να πάρουμε τη νίκη απόψε ομάδα».
Στο ίδιο βίντεο ακούγεται να του λέει και τη φράση: «Περπάτα να δουν πως είσαι».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δηλώσεις Αταμάν: «Τελικός με Μονακό» - Τι ζήτησε από τον κόσμο
- «Οι εκρήξεις Γιαννακόπουλου και όχι η εγκληματική διαιτησία...» - Η αναδημοσίευση του DPG (pic-vid)
- Παναθηναϊκός: «Βιάστηκε» με Τεττέη ο Μπενίτεθ
- Ραπτόπουλος: «Αυτό έχω μάθει για τη σχέση Αλαφούζου-Μπενίτεθ»
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»