Παναθηναϊκός: O Γκραντ κινδυνεύει μετά από αδιανόητο ρεκόρ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει την τελική εικόνα για τον Τζέριαν Γκραντ, με τη συμμετοχή του απέναντι στη Μονακό να παραμένει ανοιχτή.

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Ρογκαβόπουλο

Ο Τζέριαν Γκραντ παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό AKTOR ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονακό, καθώς η κατάστασή του δεν επιτρέπει ακόμη ασφαλή εκτίμηση για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι και η παρουσία του στο παρκέ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Ο τραυματισμός του προέκυψε στο παιχνίδι με τη Ντουμπάι, με τις εξετάσεις να δείχνουν ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του αριστερού χεριού. Για την προστασία της περιοχής έχει ήδη ετοιμαστεί ειδικός νάρθηκας, ενώ η κατάστασή του παρακολουθείται καθημερινά.

Στον Παναθηναϊκό AKTOR θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν υπάρχει περιθώριο συμμετοχής. Ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζει στην τελική δοκιμή της Παρασκευής, όμως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του παίκτη.

Εφόσον τελικά ο Γκραντ μείνει εκτός, τότε θα σταματήσει ένα εντυπωσιακό προσωπικό σερί που κρατά από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο “βιονικός” Αμερικανός δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι EuroLeague με τους «πράσινους» από το καλοκαίρι του 2023 μέχρι σήμερα.

Ο αριθμός των συνεχόμενων συμμετοχών του έχει φτάσει τις 115, κάτι που αποτυπώνει τη σταθερότητα και την αντοχή που έχει δείξει σε αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό και η πιθανή απουσία του απέναντι στη Μονακό δεν έχει μόνο αγωνιστική σημασία, αλλά βάζει σε κίνδυνο και ένα από τα πιο ξεχωριστά σερί που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr