Σαμπάνης μετά το Ντουμπάι - Παναθηναϊκός: «Είμαι λίγο πριν το έμφραγμα» (vid)
Ο Γιώργος Σαμπάνης ταξίδεψε με τον Παναθηναϊκό Aktor στο Σαράγεβο και μίλησε για την τεράστια νίκη επί της Ντουμπάι BC.
Αναλυτικά στο sport-fm.gr:
«Το έζησα όπως πάντα. Λίγο πριν το έμφραγμα. Έκλεισε η φωνή μου. Είμαι λίγο πριν το έμφραγμα, αλλά εντάξει, όλα πήγαν τέλεια. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός είναι… μυστήριο τρένο. Είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί.
Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε, έχουμε δρόμο ακόμα και ελπίζω να πάμε όλο και καλύτερα. Πώς να βλέπω την ομάδα… Είναι η αγαπημένη μου ομάδα, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.
Ο καθένας βλέπει την ομάδα που υποστηρίζει ως την καλύτερη ομάδα. Έτσι βλέπω και εγώ τη δική μου.
Για τα προσωπικά του σχέδια: «Βγάλαμε ένα καινούργιο τραγούδι, θα βγάλουμε κι άλλο ένα το καλοκαίρι. Όλα καλά θα πάνε.»
Δείτε παρακάτω:
@sporfm946 -.: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός – Έχουμε δρόμο ακόμα» #PAO #panathinaikos #SPORFM ♬ πρωτότυπος ήχος – sporfm946
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε