Μπουρούσης: «Κατέβηκε ο κύριος Γιαννακόπουλος, εκεί γυρίζουν όλα!» (vid)
Ο Γιάννης Μπουρούσης έδωσε τη δική του οπτική γωνία για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Aktor με τον Ερυθρό Αστέρα.
Αναλυτικά στο Athletiko by Night:
«Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σκληρός από την αρχή και χρειάστηκε στα τελευταία δέκα λεπτά να παίξει πολύ πιο σκληρά για να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.
Δεν έχει πεντάρι το σχήμα του Παναθηναϊκού στο τέλος. Δεν είναι έτοιμος ο Λεσόρ. Όχι επειδή δεν έπαιξε καλά, σε σχέση με τη Ζαλγκίρις.
Ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό από την άμυνα. Ο Ναν ήταν μόνος του… δεν είχε κάποιο σύστημα. Αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός που θέλει να πάει στο Final Four.
Ο Ναν το γυρίζει το ματς επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε από την αρχή να έχει τέτοια κατεύθυνση στην άμυνα και να μην περιμένει τον Ναν μετά από ένα μεγάλο ταξίδι. Για μένα, αυτό δεν δείχνει σοβαρότητα σε μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει τα play-offs.
Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πείθει το τελευταίο διάστημα, όπως έκανε και με τη Ζαλγκίρις. Η αλήθεια είναι ότι στο -12 ο κόσμος έβγαλε τη δυσαρέσκειά του. Άρα, τι έγινε;
Κατέβηκε ο κύριος Γιαννακόπουλος και το άλλο ο Ναν βάζει το γκολ-φάουλ. Εκεί γυρίζουν όλα. Δεν χρειάζεται να φτάσει ο κόσμος να γιουχάρει. Ή να φοβηθούν τον πρόεδρο οι παίκτες. Κακά τα ψέματα, ξέρουμε τον χαρακτήρα του…»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό πλάνο αρχίζει από τρία μέτωπα
- Μπουρούσης: «Κατέβηκε ο κύριος Γιαννακόπουλος, εκεί γυρίζουν όλα!» (vid)
- Μπόγρης: «Γι' αυτό τιμώρησε τον Χολμς ο Αταμάν - Ανατρίχιασα με Χέιζ-Ντέιβις» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Πελίστρι μπορεί να φέρει μεγάλη απόφαση το καλοκαίρι
- Το καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα στον Παναθηναϊκό: Οι φευγάτοι και οι αμφίβολοι