Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμειναν εκτός 12άδας Χουάντσο και Σορτς
Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε λίγη ώρα στο «Telekom Center» για τη Stoiximan GBL σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ενόψει της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αδιάφορος στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς θέλει τη νίκη που θα του δώσει και τυπικά τη 2η θέση που είναι και ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος όσον αφορά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός εξάδας ξένων τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τι Τζέι Σορτς με τον Αμερικανό guard ν’ αποτελεί έκπληξη που δε βρίσκεται στην αποστολή.
Ουσιαστικά να σημειώσουμε ότι ο Τι Τζέι Σορτς δε βρίσκεται σε αυτή, δείγμα του πόσο δυσαρεστημένος είναι ο Τούρκος τεχνικός με την απόδοσή του.
Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς αποχώρησε με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις και θα χρειαστεί 2-3 μέρες ξεκούρασης για να το ξεπεράσει.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμειναν εκτός 12άδας Χουάντσο και Σορτς
- «Καλοκαιρινή ανακοίνωση Γιαννακόπουλου θα κάνει ντόρο σε όλη την Ευρώπη»
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής με Ζαλγκίρις o Ρογκαβόπουλος
- Μπενίτεθ: Ομιλία-«καμπανάκι», τι φοβάται και τι είπε στους παίκτες
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι σήμερα 15/3