Σαρπ Αταμάν: «Θα φέρουμε το τρόπαιο της Ευρωλίγκα» (vid)

Ο Σαρπ Αταμάν εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα στο Telekom Center Athens.

Σαρπ Αταμάν: «Θα φέρουμε το τρόπαιο της Ευρωλίγκα» (vid)

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Σαρπ Αταμάν είχε την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ στο glass-floor του Telekom Center Athens (σ.σ μαζί και με άλλα παιδιά, όπως συνηθίζεται).

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Μιχάλης Κονδύλας πλησίασε τον γιο του Εργκίν Αταμάν και τον ρώτησε, αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο της Ευρωλίγκα.

Ο Αταμάν τζούνιορ απάντησε θετικά συνυπολογίζοντας και την επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στη δράση:

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

«Σήμερα δείξαμε τι θα κάνουμε στην Ευρωλίγκα (σ.σ μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις). Θα φέρουμε το τρόπαιο εδώ. Με τον Ματίας, με γεμάτο ρόστερ, με τους οπαδούς.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr