Παναθηναϊκός: Με Λεσόρ και Σλούκα η προπόνηση, ποιος είναι εκτός
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τη Ζαλγκίρις με τον Ματίας Λεσόρ να προπονείται κανονικά και να πλησιάζει στο ντεμπούτο του.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις (12/3, 22:00) για την 31η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό αλλά και το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρακλή στη Stoiximan GBL, οι «πράσινοι» θέλουν να αντιδράσουν στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο T-Center.
Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ματίας Λεσόρ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Γάλλος σέντερ ανεβάζει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως πλησιάζει η στιγμή για την πρώτη του εμφάνιση στη φετινή σεζόν.
Παράλληλα, κανονικά προπονήθηκε και ο Κώστας Σλούκας, ενισχύοντας τις επιλογές του Εργκίν Αταμάν ενόψει της σημαντικής ευρωπαϊκής αναμέτρησης.
Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από φλεγμονή στον άκρο πόδα του δεξιού του ποδιού και προτίμησε ατομική προπόνηση.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τίποτα αληθές στο δημοσίευμα περί πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Στο T-Center η... αγαπημένη ρεπόρτερ του Πέσιτς (pic)
- Γάτας: «Ραντεβού Μπαλντίνι-Φύσσα στο Λονδίνο - Αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει προπονητή»
- Νέα «πόρτα» Τζέιμς σε Ολυμπιακό: «Δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο» (pic)
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)