Παναθηναϊκός: Όταν φτάνει ο Χουάντσο να ρίχνει «βόμβες» αυτό λέει πολλά...
Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σ’ ένα παιχνίδι που παρά την ήττα, οι πράσινοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά μετά από παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία μάλιστα δεν είναι και αβάσιμα, καθώς οι τρεις διαιτητές του χθεσινού ντέρμπι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών κι αδίκησαν ξεκάθαρα τους πράσινους.
Μάλιστα η όλη κατάσταση είναι τόσο σοβαρή και από το γεγονός ότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο ημίχρονο του ντέρμπι αντέδρασε με δηλώσεις του για τη διαιτησία του ντέρμπι λέγοντας πως δεν παίρνει η ομάδα του φάουλ ό,τι κι αν κάνει ο αντίπαλος.
Ο Ισπανός forward είναι γενικότερα ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει το ήθος του και η σπουδαία του προσωπικότητα. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον «Επτάστερο» δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για τη διαιτησία αλλά και δεν έχει συμμετάσχει σε εντάσεις κτλ μεταξύ αθλητών που έχουμε δει κατά καιρούς.
Όταν ένας τέτοιος άνθρωπος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να μιλήσει στην κάμερα για τις αποφάσεις των διαιτητών, τότε όλοι μας αυτόματα καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και πόσο πολύ έχει ξεφύγει από τον έλεγχο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Έβραζε» ο Αταμάν στο ΣΕΦ, ο λόγος που δεν ξέσπασε
- Γιαννακόπουλος: Απάντησε με αιχμές στη δήλωση Μπαρτζώκα!
- Ενδεκάδα με 5-6 αλλαγές: Πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός
- EuroLeague: Έτσι θα βρεθούν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα Play Offs
- Παναθηναϊκός: Μίγια, Λούζα και σενάρια για Μαυροπάνο, Γιαννούλη