Ενδεκάδα με 5-6 αλλαγές: Πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός
Με φόντο το ματς της Πέμπτης με τη Μπέτις, ο Παναθηναϊκός πάει σε rotation στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό.
Ο Ράφα Μπενίτεθ δείχνει έτοιμος να «φρεσκάρει» σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα, στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, οι αλλαγές μπορεί να φτάσουν τις 5-6, αφού προτεραιότητα είναι να βγει με καθαρό μυαλό και γεμάτες ανάσες το ευρωπαϊκό ραντεβού της Πέμπτης με τη Μπέτις.
Στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού μπαίνουν πιο έντονα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Αυτό τους ανεβάζει αυτομάτως στις επιλογές για βασικοί στο πρωτάθλημα, ώστε να γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ.
Ένα πρόσωπο με αυξημένες πιθανότητες να ξεκινήσει είναι ο Αχμέντ Τουμπά, που στα προηγούμενα ματς είχε προσεχθεί. Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα υπολογίζονται και οι Τιν Γεντβάι, Κοντούρης και Τάσος Μπακασέτας, με τον αρχηγό να είναι εκτός ευρωπαϊκού λόγω τιμωρίας.
Στον αντίποδα, δύσκολα θα πιεστεί ο Ρενάτο Σάντσες. Είχε μια μικρή ενόχληση στο ματς με τον ΟΦΗ και θεωρείται κομβικός για τη Μπέτις, άρα όλα δείχνουν συντηρητική προσέγγιση.
Κάτω από τα δοκάρια το προβάδισμα είναι του Αλμπάν Λαφόν. Στην τριάδα της άμυνας, οι Γεντβάι και Κάτρης μοιάζουν πιο «σίγουροι», ενώ η τρίτη θέση είναι το μεγάλο ερωτηματικό, με τον Τουμπά να παίζει δυνατά, αλλά να υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
Για την αριστερή πλευρά υπάρχει ως σκέψη ο Ανάς Ζαρουρί, την ώρα που ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει τραβήξει μεγάλο φορτίο και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί. Δεξιά, υποψήφιος για να πάρει λεπτά είναι ο Νταβίντε Καλάμπρια.
Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Κοντούρης – Μπακασέτας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Στην επίθεση, ωστόσο, οι επιλογές δεν είναι «κλειδωμένες», γιατί μπαίνει στο ζύγι και το ευρωπαϊκό ματς.
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι επιστρέφει από τιμωρία, αλλά ο Ανδρέας Τεττέη θεωρείται σημαντικό «όπλο» για τη Μπέτις και αυτό μπορεί να επηρεάσει το πώς θα μοιραστούν οι ρόλοι. Για τις θέσεις πίσω από τον φορ, υπάρχουν αρκετές λύσεις και το δίδυμο Σαντίνο Αντίνο – Ταμπόρδα είναι μέσα στις επιλογές που έχουν κερδίσει πόντους.
Στην ίδια εξίσωση βρίσκονται οι Παντελίδης και Φίλιπ Τζούριτσιτς, ενώ μέχρι τώρα ο Γιάγκουσιτς δείχνει περισσότερο να έρχεται από τον πάγκο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Έβραζε» ο Αταμάν στο ΣΕΦ, ο λόγος που δεν ξέσπασε
- Γιαννακόπουλος: Απάντησε με αιχμές στη δήλωση Μπαρτζώκα!
- Ενδεκάδα με 5-6 αλλαγές: Πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός
- EuroLeague: Έτσι θα βρεθούν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα Play Offs
- Παναθηναϊκός: Μίγια, Λούζα και σενάρια για Μαυροπάνο, Γιαννούλη