Μόρις: «Θα έδινα και το τελευταίο μου δολάριο, για να παίξω και να πάρω εκδίκηση απόψε»

Ο Παναθηναϊκός πάει στο ΣΕΦ για το ντέρμπι της EuroLeague (21:15) και ο Μόντε Μόρις, αν και αμφίβολος, έστειλε μήνυμα μέσω ανάρτησης.

Μόρις: «Θα έδινα και το τελευταίο μου δολάριο, για να παίξω και να πάρω εκδίκηση απόψε»

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεσπόζει στο πρόγραμμα της EuroLeague απόψε στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής (21:15).

Tο ενδιαφέρον παραμένει υψηλό, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο παρκέ σε ένα παιχνίδι που έχει πάντα ξεχωριστό βάρος.

Για τον Ολυμπιακό, στο προσκήνιο βρίσκεται και η κατάσταση του Μόντε Μόρις, καθώς ο γκαρντ των Πειραιωτών θεωρείται αμφίβολος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη αναφερθεί στο ζήτημα της διαθεσιμότητάς του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για την παρουσία του στο παρκέ.

Παρά την αμφιβολία, ο ίδιος ο Μόρις φρόντισε να δείξει πόσο θέλει να αγωνιστεί, ανεβάζοντας ανάρτηση που τράβηξε άμεσα τα βλέμματα.

«Θα έδινα και το τελευταίο μου δολάριο, για να παίξω και να πάρω εκδίκηση απόψε», έγραψε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr